Korucuk Anaokulu

Vizyon: Alanında en iyi olmayı hedefleyen okulumuz,değişimleri ve gelişimleri yakından takip ederek,her çocuğun birey olduğu ve değerli olduğu düşüncesiyle hareket eder

Misyon: Çocuklar farklı kişilik özelliklerine ilgi-yetenek ve farklı öğrenme yapılarına sahiptir.Bu anlayıştan hareket ederek;Çocuğa öz güvenini kaybettirmeden kendi ihtiyaçlarını giderebilen,iç disiplini oluşmuş,iletişim başlatan ve sürdürebilen,sorun çözme becerisine sahip,şiddet kullanmayan,yaşadığı çevreye duyarlılığı gelişmiş,amacı olan,zamanı verimli kullanan,vatanına bağlı bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Başarılar: Sınıflarımız yaş gruplarına göre oluşturulmuştur.Programımızda;yaratıcılık,problem çözme,matematik,deneysel çalışmalar,bilimsel düşünme,dikkat ve bellek,görsel işitsel ve diğer duyusal alanlardaki algı, kavram eğitimi,Türkçe dil etkinlikleri,konuşma, dinleme, anlama, drama,Sanat etkinliği;,artık materyal ile çalışma,boyama etkinlikleri,Müzik Etkinliği,Ritm şarkı öğrenme Oyun;denge,hareket,koordinasyon,grupla hareket dans etkinlikleri yürütülmektedir.

Saatler:
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02642011010

WEB - https://korucukanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KORUCUK MAH.4148 SOK.NO 10 ADAPAZARI SAKARYA

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Adapazarının yeni yerleşim yeri olan Korucuk Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - KORUCUK MAH.4148 SOK.NO 10 ADAPAZARI SAKARYA

Ulaşım Şehir merkezine ulaşım belediye otobüsleri, minibüsler ve halk otobüsleri ile sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Adapazarı merkezine 15km. uzaklıkta Korucuk Mahallesinde bulunmaktadır.