Şirinler Sınıfı öğlen gurubu iletişim araçları

Fulya öğretmeni tasarladığı etkimlik için pano oluşturdu ve çocuklarına iletişim araçlarını tanıttı ve öğretti.Bu etkinlik için Fulya öğretmenimize teşekkürler ederiz.

08.04.2021 74

İletişim araçları iÇin oluşturulan panoda resim çekildi ve aile katılımı olarak resim ailelere gönderildi ve aile katılımı sağlandı.Çocuklar iletişim araçları ile ilgili eğitici video izlendi ve sohbet edildi.Öğretmen rehberliği sağlanarak çocukların merakları giderildi ve yaşayarak öğrenme ve kalıcı öğrenme sağland.Çocukalrın dikkatleri farklı ve dikkat çekici mat kullanılarak çekildi ve aktif olarak katılımları sağlandı.İletişim araçları görsel materyaller ile tanıtıldı ve çalışma sayfası verilerek yapılması sağlandı.Sanat etkinliği panoda sergilendi ve gün Eğlneceli ve öğretici şekilde sona erdi.